Fate/Extra Last Encore se připomnělo

Oficiální stránky chystané adaptace PSP hry Fate/Extra vypustily na internet v sobotu v pořadí již třetí upoutávku, která však není o mnoho delší než její předchůdci. Během půl minuty nám studio Shaft ukázalo něco málo z animace a představilo nám také, kdo se zhostí rolí dvou hlavních postav. Červenou Saber namluví Tange Sakura, která v současně běžící Apocryphě propůjčila hlas černé Assassince. Hrdinu příběhu, Kišinamiho Hakuna, ztvární Abe Acuši, kterého můžete znát jako Tómu z Toaru Madžucu no Index.

Již dříve na konci prosince a března byli ohlášeni tvůrci. Režii dostal na starost Mijamoto Jukihiro s Šinbóem Akijukim, kteří spolu pracovali například na Maria Holic či Mahó Šódžo Madoka Magica. Scénář sepíše sám Nasu Kinoko, autor původní vizuální novely Fate/Stay Night. Vzhled postav přichystal Takijama Masaaki, jenž je spojen hlavně s Haijore! Njaruko-san. O hudební doprovod se postará Kósaki Satoru, jehož hudbu jste mohli slyšet v Suzumija Haruhi no Júucu či Bakemonogatari.

Kromě seijú jsme se tak více informací nedočkali. Anime má premiéru dále naplánovanou za půl roku na blíže neurčený termín a příběh stále nebyl oficiálně ohlášen.

zdroj:   ANN