Potápění přijde již příští měsíc

diveNa oficiálních stránkách chystané televizní série DIVE!! byly odhaleny nové podrobnosti týkající se hlavních postav. Kromě toho již z dřívějška známe produkční tým a vzhledem k tomu, že se jedná o adaptaci light novely, dá se tušit i přibližný děj anime. Televizní upoutávku si můžete pustit pod článkem.

Příběh sleduje potápěčský klub, kterému kvůli finanční krizi hrozí zrušení. To se snaží změnit nová trenérka vyjednáváním se sponzory. Nakonec jejich podporu získá, ovšem pod jednou podmínkou – alespoň jeden člen klubu to musí do roka dotáhnout do japonského olympijského týmu.

Na pozici hlavní režisérky je Suzuki Kaoru, která se podílela jako režisérka animace na sériích Taboo Tattoo nebo Flying Witch. I na pozici hlavního scénáristy je zástupkyně něžného pohlaví, Mačida Tóko. Nejznámějším počinem, na kterém se podílela, je Lucky Star, ale můžete ji znát i ze série Tears to Tiara. A aby toho nebylo málo, tak i o adaptaci postav z předlohy do anime se postará žena, Jacu Mijako. Znát ji můžete ze série Čú Bra!! nebo Densecu no Júša no Densecu.

zdroje:   ANN,  Crunchyroll