Fúka se na televizní obrazovky dostane v lednu

fuukaV upoutávce dalšího vydání časopisu Šúkan Šónen Magazine, který se do obchodů dostane 16. listopadu, byly ukázány podrobnosti k chystané anime adaptaci mangy Fúka. Nově jsme se dozvěděli, že anime se dočkáme již v příští sezóně, tedy konkrétně v lednu. Kromě toho známe i produkční štáb a již dříve byla zveřejněna první upoutávka.

Manga vypráví příběh o chlapci jménem Haruna Jú, který se právě přistěhoval do nového města. Zde narazil na podivnou dívku jménem Fúka, jež mu rozbila mobil, protože si myslela, že se snažil vyfotit její kalhotky.

Animace probíhá ve studiu Diomedea. Režie se ujal Kusakawa Keizou, který pracoval na sérii Inukami! nebo Sekirei. Z poslední doby ho můžete znát například i z Džúó Mudžin no Fafnir nebo KanColle. Akaširo Aoi, jež se postarala o scénář, se podílela na loňském Arslan Senki nebo na letošní sérii Konosuba. Ztvárnění postav se zhostila Jošino Honda.

Autorem předlohy je mangaka Seo Kódži, jehož předchozí mangy Suzuka a Kimi no Iru Mači se již dočkaly anime ztvárnění. Na samotné manze Fúka pracuje od února 2014, zatím vyšlo 12 svazků.

Televizní upoutávku můžete zhlédnout níže.
https://www.youtube.com/watch?v=NNv22mAw8KE

zdroj:   Crunchyroll