Anime adaptace pohledných samurajů se dočkáme příští rok

ikemen_sengokuJaponská herní společnost zaměřena na mobilní hry Cybird oznámila na události Animate Girls Festa 2016, že jejich hra ze série Ikemen se dočká animované adaptace v příštím roce. Konkrétně se jedná o titul s názvem Ikemen Sengoku: Toki wo Kakeru Koi (Láska, která proskočila časem). Nicméně zatím nebylo oznámeno, jestli se bude jednat o televizní sérii, film nebo OVA.

Jak už název hry napovídá, tak příběh sleduje protagonistku, která se nechtěně dostala do období válčících států, konkrétně do roku 1582, kde se potkala s nejmocnějším panovníkem Japonska, Odou Nobunagou. Tomu se zalíbí hned na první pohled. A není to jediný pohledný muž, kterého zaujala – je zde rovnou 11 dalších vysokých šlechticů, s kterými by si mohla něco začít.

Tato herní série má dohromady již osm titulů, které mají dohromady více než 15 milionů registrovaných uživatelů. Ikemen Sengoku byla spuštěna v červnu 2015. Kromě anime adaptace byla oznámena i manga adaptace, která by měl začít vycházet příští rok v únoru.

Oficiální upoutávka ke hře:
https://youtu.be/icXKyamKxcM