Podzimní seriál od Brain’s Base

news_xlarge_watamote0913_1Letos na podzim nás čeká premiéra seriálu s názvem Wataši ga Motete Dó Sunda (v překladu „Co si mám počít, když jsem se stala oblíbenou“). V úterý 13. září zveřejnily oficiální stránky nový propagační obrázek, který vidíte vlevo. Dále bylo oznámeno přesné datum vysílání první epizody – pátek 7. října ve dvě v noci na stanici TBS. Úvodní epizoda se však dočká předpremiéry, a to už v pondělí 19. září na zvláštním promítání. Na upoutávku se můžete podívat na konci článku. Na seriálu pracuje animační studio Brain’s Base.

Išiodori Hiroši, jenž pracoval na seriálech Peach Girl a Gunslinger Girl: Il Teatrino, se ujal režie. Hlavní scénáristkou se stala Jokote Mičiko, která se podílela na Širobako a Džoširaku. Návrhy hlavních postav nakreslil Tamura Kazuhiko, který tak učinil i pro anime Gunparade Orchestra a Kjókai no Rinne. O vedlejší postavy se postarala Ósawa Mina, jež se ujala i přední režie animace, jako tomu bylo i v případě seriálu Nurse Witch Komugi-čan R. Morokuma Mičiko se, stejně jako u anime Curitama, stala vedoucí výpravy. Oda Jorinobu zastane pozici hlavního kameramana.

Hudební doprovod má v rukou skladatelka Kawada Ruka, jejíž skladby doprovázely anime Katte ni Kaizó a Kanodžo ga Flag o Oraretara. Režii zvuku dostal svěřenu Takadera Takeši. V hlavních rolích se představí seijú Kobajaši Jú, Macuoka Jošicugu, Kómoto Keisuke, Šimazaki Nobunaga, Ono Júki a Sawaširo Mijuki. Skladbu „Prince x Prince“ k úvodní titulkové sekvenci nazpívají seijú hlavních chlapeckých postav. O píseň k endingu se postará Murakawa Rie.

Serinuma Kae je fudžoši se vším, co k tomu patří. Jednoho dne však její oblíbená fiktivní postava zemře. Kvůli náhlému stresu ztratí Kae znatelně na váze, důsledkem čehož si jí začnou všímat chlapci ve škole. Čtyři z nich ji pozvou na schůzku. Jenomže právě tohle Kae nechce. Kdyby tak ti kluci chodili raději jeden s druhým! Manga kreslířky s pseudonymem Džunko začala vycházet v roce 2013. Doposud čítá devět svazků.