Hand Shakers zkraje příštího roku

main-imgLetos v březnu oznámil obchodní řetězec Animate nový originální projekt k třicátému výročí své existence. Kromě názvu Hand Shakers a formy televizního animovaného seriálu však nic dalšího prozrazeno nebylo. Až v sobotu 16. července došlo k obsáhlé aktualizaci oficiálních stránek a spuštění twitterového účtu. První propagační obrázek vidíte vlevo. Úvodní upoutávka je přiložena na konci článku. Seriálu se dočkáme v zimě příštího roku.

Upoutávka představila seijú, které v seriálu uslyšíme – Asanuma Šintaró, Kobajaši Júsuke, Amamija Sora, Komacu Mikako, Išikawa Kaito, Saitó Sóma, Kakuma Ai, Sató Satomi, Hajami Saori, Sugita Tomokazu, Hikasa Jóko, Taneda Risa, Fukujama Džun, Cuda Kendžiró, Murase Ajumu, Namikawa Daisuke, Morikubo Šótaró, Morohoši Sumire a Kajano Ai.

Pod námětem jsou podepsány společnosti GoHands, Frontier Works a Kadokawa. Studio GoHands se postará o animační stránku. Mezi jejich předchozí projekty patří například filmová trilogie Mardock Scramble a seriál Coppelion. O hudební doprovod se postará hiphopové uskupení GOON TRAX. Děj seriálu je situován do Ósaky v blíže neurčeném roce 20XX. V hlavních rolích budou stát dvojice, které jsou schopny z hlubokého podvědomí vyvolat zbraně zvané Nimrody, pokud se drží za ruce. Aby si mohl pár splnit své přání musí porazit ostatní dvojice a jakmile zůstane stát jediný tým, dostane možnost vyzvat samotného „boha“.

zdroje:  Oficiální stránky,  Animate