Feast představuje plavky pro ženy s malým poprsím

feast_summer_16Japonská společnost Feast zaznamenala velký úspěch před dvěma lety, kdy na trh uvedla kolekci luxusního dámského prádla. Společnost cílila na dámy s malým poprsím (velikost košíčku AAA – A). Kolekce vypadá opravdu rozkošně a i přesto, že podprsenky nemají kostice ani vycpávky, tak jsou velmi pohodlné na nošení. Díky úspěchu se spodním prádlem se společnost rozhodla, že se pokusí akci zopakovat s novou kolekcí plavek. Filosofie společnosti zůstává i tentokrát stejná, opět míří na dámy s malým poprsím.

V nové kolekci najdeme jednodílné plavky „Petite Swan“, které jsou k dispozici v modré variantě „Blue Princess“, a bílé „White Swan“. Petite Swan přijdou na 15 480 jenů (3 615 Kč). Letní kolekcí uzavírají dvoudílné plavky „Twinkle Angel“. Bikiny jsou k mání ve dvou variantách, a to v růžové „Sweet Rawsberry“ a černé „Black Angel“. Cena je oproti Petite Swan jen nepatrně vyšší, bikiny přijdou na 16 300 jenů (3 800 Kč). Odnímatelná sukně dává své majitelce navíc další možnost, jak plavky nosit, což je činí o něco všestrannější nežli Petite Swan. Design plavek klade důraz na množství roztomilých detailů jako jsou volánky a mašle. Plavky se snaží zdůraznit štíhlé boky a celkově oslavují drobnou postavu a malé poprsí.

Pokud se do Japonska dostanete mezi 26. červencem až 8. srpnem, máte možnost si plavky vyzkoušet a přesvědčit se o jejich přednostech přímo v pop-up obchodě Feast v Laforet ve čtvrti Harajuku. Plavky jsou samozřejmě k dispozici na oficiálním e-shopu Feast. Obchod není zaměřen pouze na Japonsko, zasílá celosvětově.

zdroj:   JapanToday