Podrobnosti o druhém chodu Šokugeki no Sóma

shokugekiS nadcházející letní sezonou se k nám kvapem blíží i pokračování anime o jídle a soupeření, tentokrát s názvem Šokugeki no Sóma: Ni no Sara (v překladu Sómovy kulinářské bitvy: Druhý chod). Producenti tedy nelenili a zveřejnili několik nových informací. Na obrazovky se anime dostane 2. července na stanici Tokyo MX ve 22.00. Zveřejněna byla také nová upoutávka, kterou můžete zhlédnout pod článkem. Na pozadí lze zaslechnout znělku „Rough Diamonds“ od SCREEN mode.

Co se týče hlasového obsazení, zůstává stejné jako u předchozí série. Těšit se tak můžeme na Macuoku Jošicugua jako Jukihira Sómu, Tanedu Risu jako Nakiri Erinu, Takahaši Minami jako Tadokoro Megumi, Suwabe Džuničiho jako Hajamu Akiru, Okamotoa Nobuhika jako Kurokibu Rjóa, Hanae Nacuki jako Aldini Takumiho, Óniši Saori jako Aratu Hisako a Akasaki Činacu jako Nakiri Alice. Přidá se k nim Jasumoto Hiroki jako Mimasaka Subaru.

Hlavní štáb taktéž zůstane beze změny. Jonetani Jošitomo (Gaogaigar, Betterman) se ujme režie u studia J.C.Staff. Jasukawa Šógo (Terra ForMars) zajišťuje scénář a Šitaja Tomojuki (Bakuman, BlazBlue Alter Memory, Hacukoi Limited) navrhuje postavy. Zvukovým režisérem se stal Aketagawa Džin, zatímco Kató Tacuja (Fate/kaleid liner Prisma Illya, Free!, Medaka Box) složí hudební doprovod. Úvodní a závěrečnou znělku nazpívají SCREEN mode a nano.RIPE.

Série vypráví příběh chlapce jménem Jukihira Sóma, který se svým otcem provozuje malou restauraci. Sóma by rád časem její vedení převzal, avšak jeho otec po něm nejdříve požaduje, aby vystudoval elitní kulinářskou školu, kterou dokončí necelých 10 % studentů. Jaké strasti ho během prvního ročníku potkávaly, jsme se dozvěděli loňské léto v první sezoně, jež byla zakončena velkým soubojem mezi studenty. Sómovým cílem stále zůstává nejen dostat se mezi elitní desítku studentů, ale především porazit svého otce v kulinářské bitvě. Povede se mu to?

zdroje:   ANN,  ANN