Letní Thunderbolt Fantasy

thunderLetos v únoru jsme se dozvěděli o chystaném originálním projektu spisovatele a scénáristy Urobučiho Gena a společností Good Smile Company a PILI. Jedná se o loutkový televizní seriál, jehož se dočkáme letos v létě. K odvysílání úvodní epizody dojde v pátek osmého července na televizní stanici Tokyo MX ve 23:00. Název seriálu zní Thunderbolt Fantasy: Tóri-ken Júki. Hrdinské drama bude zasazeno do starověké Číny. Na konci článku se můžete podívat na zveřejněné upoutávky.

Urobuči Gen je podepsán pod původním námětem i zpracovaným scénářem. Dále také dohlíží na celou realizaci projektu. O původní návrhy postav se postarali Čúó Higašiguči, Mimori Šinobu, Nišii a Minamoto Satoru, kteří jsou pracovníci společnosti Nitroplus. O pomoc při navrhování postav se zasloužila společnost Good Smile Company. PILI Multimedia Inc. seriál produkuje.

V hlavních rolích uslyšíme seijú jako jsou Toriumi Kósuke, Jasumoto Hiroki, Seki Tomokazu, Hijama Nobujuki, Jamadži Kazuhiro, Hirakawa Daisuke, Tomacu Haruka, Suwabe Džuniči a další. Hudební doprovod složí Sawano Hirojuki, který má na svědomí například ozvučení u aktuálního Kótecudžó no Kabaneri. Zvukovou režii zastane Iwanami Jošikazu. Doprovodnou píseň „Raimei“ k seriálu dodá T.M.Revolution.