Zveřejněn štáb Love Live! Sunshine!!

llsvsV loňském roce jsme koncem dubna informovali o tom, jak to vypadá s Love Live! Sunshine!!; tedy s vedlejším projektem animovaného seriálu Love Live!. Nyní došlo prostřednictvím oficiálních stránek a Twitter účtu k odhalení dalších informací. Nový televizní seriál se bude vysílat letos v létě a na čerstvý propagační obrázek k sérii se můžete podívat vlevo. Společnost Lantis na svůj YouTube účet nahrála upoutávku představující devítku hlavních postav, která vytvoří hudební uskupení Aqours. Upoutávka je ke zhlédnutí pod článkem.

Pod původním konceptem je podepsán Jatate Hadžime, což je fiktivní jméno, které užívá animační studio Sunrise pro své originální projekty. Sunrise stojí například za značkami Gundam a Votoms. Jako autorka konceptu je zmíněna i spisovatelka Kimino Sakurako, mezi jejíž díla patří Sister Princess a Strawberry Panic. Režie se ujal Sakai Kazuo, jenž pracoval na seriálu Mušiuta a videoklipech Kimi no Kokoro wa Kagajaiterukai? a Koi ni Naritai Aquarium. Povinnosti hlavního scénáristy byly svěřeny do rukou Hanady Jukkiho, který dělal na Hibike! Euphonium a Kuragehime.

Návrhy postav nakreslil Murota Júhei, který se stejným způsobem podílel i na předcházejících Love Live! dílech. Hudební doprovod složí Kató Tacuja, jehož tvorba byla slyšet v seriálech Gingicune a Mirai Nikki. Zvukovou režii vede jako u anime Beck a Gangsta. ostřílený Nagasaki Jukio. Pozici střihače dostal Imai Daisuke, který se podílel na Kidó Senši Gundam Unicorn a Hózuki no Reitecu.

Projekt Love Live! zahájil v roce 2010. V roce 2013 se dočkal prvního třináctidílného animovaného seriálu s celým názvem Love Live! School Idol Project. V roce 2014 následovalo rovněž třináctidílné pokračování, na které následující rok navázal film. První série se prodalo v průměru třicet tisíc kopií na disk (seriál vyšel na sedmi discích). Druhá série průměr navýšila na téměř sedmdesát tisíc. Film vydaný na pevných médiích pokořil hranici dvě stě třiceti tisíc prodaných kopií.