Zveřejněn štáb Hacukoi Monster

hatsukoi_monsterPřed necelým rokem bylo v manga časopise Arie vydavatelství Kódanša oznámeno, že se chystá anime adaptace v ní vycházející mangy Hacukoi Monster. Od té doby bylo odhaleno mnoho různých střípků informací, ale až ke konci minulého týdne se na oficiálních stránkách adaptace objevily detaily o produkčním štábu. Společně s tím byla zveřejněna i hlavní ilustrace se všemi sedmi hlavními postavami.

Příběh začíná stěhováním protagonistky, čerstvé středoškolačky Nikaidou Kaho, na ubytovnu v Tokiu. Zde se jen těsně vyhne srážce s autem díky neznámému chlapci, do kterého se okamžitě zamiluje. Její zamilovanost nicméně netrvá dlouho, neboť při dalším setkání zjistí, že její idol chodí teprve do páté třídy základní školy.

Do režisérského křesla usedne Inagaki Takajuki, jehož čtenáři mohou znát z obou sérii Rosario to Vampire. O ztvárnění postav se postarala Oka Mariko , která stojí například za postavami v sérií Džigoku Šódžo, jež je u nás známá pod názvem Dívka z Pekla. Scénář pochází z pera Kanasugi Hiroko, která stejnou pozici zastávala i v anime NouCome. To celé zaštiťuje Studio Deen.

zdroj:   Crunchyroll