Problémový výtvarný kroužek se na televizní obrazovky dostane v létě

kono_bijutsubuNa nedělní akci s názvem Dengeki Bunko Haru no Saiten 2016 byly zveřejněny podrobnosti k chystané anime adaptaci mangy Kono Bidžucubu ni wa Mondai ga Aru! (v překladu „Tento výtvarný kroužek má problém!“). Dozvěděli jsme se tak jména některých členů produkčního štábu, datum začátku vysílání a byla odhalena i oficiální ilustrace.

Příběh mangy je zasazen do výtvarného kroužku na základce, který je plný problémových lidí. Mezi ně patří patří génius na kreslení obličejů, jehož jediným cílem je nakreslit perfektní 2D nevěstu, neustálá potížistka, co má peněz na rozhazování, a to celé dovršuje vedoucí kroužku, co akorát pravidelně usíná.

Do režisérského křesla usedl Oikawa Kei, jenž se podílel například na loňské druhé řadě Oregairu nebo na anime Outbreak Company. Na druhém zmiňovaném anime se podílel jako scénarista Arakawa Naruhisa, který se stejné pozice zhostil i zde. Krom toho ho můžete znát ze série D. N. Angel nebo Maojú Maó Júša. Návrhy vzhledu postav přichystala Ócuka Mai, která má zkušenosti ze sérií Šakugan no Šana a Non Non Bijori. O jejich animaci se postarají zaměstnanci studia Feel.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN