Milostné problémy dvanáctiletých

12sai_visualVe středu 3. února zveřejnily webové stránky měsíčníku Ciao první podrobnější informace o nadcházející animované adaptaci mangy 12-sai. O novém anime vycházejícím z tohoto díla jsme věděli od konce letošního ledna. Půjde o televizní seriál, k jehož premiéře dojde již letos na jaře. Celý název adaptace zní 12-sai: Čičča na Mune no Tokimeki (v překladu Dvanáctiletí: Tlukot droboučkého srdce). Vlevo se můžete podívat na první propagační obrázek.

Manga se dočkala adaptace v podobě dvou OVA sérií. První vycházela v roce 2014 a druhá v 2015. První čítala osm čtrnáctiminutových epizod zatímco druhá čtyři. Anime režíroval Ózora Seiki, který vedl animátory studia SynergySP. Zdali se tato kombinace zhostí i televizního seriálu zatím zveřejněno nebylo.

Za předlohou stojí kreslířka Maita Nao, jejíž dílo začalo vycházet v září roku 2012 a doposud vydalo materiálu na osm svazků. Kromě anime byl příběh zpracován i do podoby dvoudílného hraného seriálu a hry pro přenosný herní systém Nintendo 3DS. Manga vypráví o dvanáctileté základoškolačce Hanabi, která začíná prožívat první lásky a změny pomalu přicházející s pubertou.

zdroj:   Natalie