D.Gray-man se dočká nové navazující série

d-gray-man-coverLetos se po více než sedmi letech dočkáme návratu D.Gray-man na televizní obrazovky v podobě nové televizní série. Přesné datum zatím nebylo oznámeno, nicméně již nyní se objevují různé střípky týkající se jak produkčního štábu a obsazení, tak i děje. Anime bylo oznámeno na konci minulého roku, kdy byly spuštěny i oficiální stránky s první upoutávkou, již si můžete prohlédnout dole pod textem.

Co se týče hlasového obsazení, tak zde se dočkáme změn. Hlavní postavu, Allena Walkera, již nebude namlouvat Kobajaši Sanae, nýbrž Murase Ajmu. Stejně tak Howarda bude nově namlouvat Tačibana Šinnosuke.

Sama autorka mangy Hošino Kacura na Instagramu prozradila, že se zde dočkáme rozdílného produkčního štábu a že se bude jednat o pokračování předchozí série. Ta vycházela od roku 2006 do roku 2008 a měla dohromady 103 epizod.

Nicméně fanoušci nemusí zoufat, neboť dalších podrobností o anime se dočkají již brzy v časopisu Animedia, jehož nové číslo by mělo vyjít v nejbližších dnech. Navíc se v březnu koná AnimeJapan 2016, kde se anime dočká svého prostoru.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN