Brain’s Base má plány už i na léto

seruV neděli 31. ledna se v Tokiu konala akce představující animovanou adaptaci mangy Servamp. K prvotnímu oznámení anime došlo loni v červenci skrze časopis Comic Gene, kde předloha každý měsíc vychází. V neděli byla upřesněna podoba projektu. Dále došlo ke zveřejnění propagačního obrázku, upoutávky, tvůrčího týmu a hlasového obsazení. Na závěr byl ještě spuštěn twitterový účet a oficiální stránky, které byly naplněny novými informacemi z akce. Anime bude mít podobu televizního seriálu, na nějž se můžeme těšit letos v létě.

Hlavním režisérem se stal Kó Ittó, který dohlížel na tvorbu seriálu Aoharu x Kikandžú, u něhož se postaral i o obrazový scénář k 11. epizodě a endingu. Tradičního postu režiséra se ujal Nakano Hideaki, který rovněž dělal na Aoharu x Kikandžú, vyjma toho však pracoval i na seriálu Joru no Jatterman. O scénář se postaral Konuta Kendži, jehož práce se objevila i v Tošokan Sensó a Daija no A. Návrhy postav zajistila Jamanaka Džunko, jež tvůrčí otisk zanechala i v Kamisama Hadžimemašita, kde se kromě návrhů postav postarala i o hlavní režii animace. Seriál vzniká pod střechou studia Brain`s Base.

Jmen hlasového obsazení byla prozrazena celá řada. Můžeme se těšit na osobnosti jako Kadži Júki, Terašima Takuma, Kakihara Tecuja, Šimono Hiro, Macuoka Jošicugu, Murase Ajumu, Cuda Kendžiró, Kimura Rjóhei, Šimazaki Nobunaga a Ono Júki. Většina z nich si již své role stihla vyzkoušet na dvou zvukových CD, které byly přiloženy ke svazkům původní mangy.

Za předlohou stojí kreslíř Tanaka Strike. Manga vychází v měsíčníku Comic Gene, jejž publikuje společnost Media Factory. Své působení v časopise zahájila v červenci roku 2015 a doposud vydala materiálu na devět svazků – nejnovější vyšel loni v prosinci. Děj se soustředí na Širotu Mahirua. Jednoho dne mu zkříží cestu kocour Kuro, který patří mezi služebníky upírů. K Mahiruově nelibosti se sám zaplete do pradávného konfliktu mezi upíry a lidmi.

mainvisual