BokuMači v březnu završí své vyprávění

bokumachi6Ve čtvrtek 4. února vyšlo nové číslo měsíčníku Young Ace, jejž publikuje nakladatelství Kadokawa Šoten. Na stránkách tohoto magazínu pravidelně vychází i manga Boku Dake ga Inai Mači, která své vyprávění ukončí již v příštím čísle. Série v současné době čítá sedm svazků, které vyšly ve společném nákladu přesahujícím dva a půl milionu výtisků. Vydání posledního, osmého svazku bude následovat po závěrečné kapitole.

V současné době se vysílá animovaná adaptace, na níž dělá studio A-1 Pictures s režisérem Itó Tomohikoem v čele. Epizody se objevují v programovém bloku noitaminA na televizní stanici Fudži TV. Režisér se začátkem ledna na oficiálním twitterovém účtu adaptace zmiňoval, že má v úmyslu v anime pokrýt celý děj mangy. Již tehdy se začalo spekulovat o brzkém vyvrcholení předlohy. Anime má běžet po dvanáct epizod.

Kromě anime vzniká také hraný film, jenž zadaptuje události z mangy. Snímek produkuje společnost Warner Brothers. Režie se ujal Hirakawa Júičiró, zatímco scénář byl svěřen Gotó Noriko. V hlavních rolích se objeví Fudžiwara Tacuja a Arimura Kasumi. Doplní je Išida Juriko a Oikawa Micuhiro. K japonské premiéře dojde letos 19. března. Níže se můžete podívat na upoutávku.

zdroj:   Natalie