Animované zpracování MMORPG Onigiri již na jaře

onigiriNa oficiálních stránkách chystaného animovaného zpracování MMORPG Onigiri se fanoušci dočkali nových informacích týkajících se vysílání a produkčního štábu. Jedná se tak o první podrobnosti od ledna, kdy bylo anime oznámeno. Fanoušci se tedy anime dočkají již sedmého dubna na televizních stanicích Tokyo MX a Fuji TV.

Do režisérského křesla usedl Jamamoto Takaši, jenž nabral zkušenosti například na anime Icua tenma no Kuro Usagi nebo Final Approach. O scénař se postaral Kóno Takamicu, jehož můžete znát z právě vycházejícího Utawarerumono: Icuwari no Kamen nebo z loňského Absolute Duo. Ibe Jukiko se zde zhostila role návrhářky vzhledu postav a zároveň hlavní režisérky animace. To celé zastřešuje studio Pierrot Plus (Beelzezub, Tegami Bachi).

Hra byla původně zveřejněna v Japonsku pro PC na začátku rok 2014 a ještě ten rok se dostala i na západní trh. V minulém roce se fanoušci dočkali i verzí pro Xbox One a PlayStation 4. Hra je zasazena do fantasy světa, který připomíná starověké Japonsko, v němž společné žijí jak lidské, tak i nehumanoidní bytosti.

zdroj:   ANN