Sakamoto Desu ga? v dubnu zamíří na televizní obrazovky

sakamotodesugaNa přebalu čtvrtého dílu populární mangy Sakamoto Desu ga?, který se objevil v obchodech minulý týden, se objevila informace, že oblíbený středoškolák Sakamoto se objeví na televizních obrazovkách, a to už na jaře tohoto roku. Na nově otevřených oficiálních stránkách anime adaptace byly zveřejněny další informace, včetně asi dvou nejdůležitějších, a to které studio se anime adaptace ujalo a kdo byl vybrán pro hlavní roli.

Anime má na starosti Studio DEEN v čele s režisérem Takamacu Shindžim (School Rumble, Gintama, Ixion Saga: DT). Design postav připravila Nakadžima Acuko (Ranma 1/2, Taiho Šičau zo: You’re under arrest, Hakuóki). K životu pak Sakamota přivede Midorikawa Hikaru, jehož můžete znát z řady jeho rolí: Rukawa Kaede ze Slam Dunk, Zelgadis ze Slayers, Asakura Hao ze Shaman King, Mikagami Tokija z Rekka no Honó, Jošino Júsuke z anime CLANNAD, Li Xing Ke z Code Geass, Lancer z Fate/Zero, Nacume Kjósuke z Little Busters, atd.

Sakamoto Desu ga? sleduje středoškoláka jménem Sakamoto, který dělá vše naprosto přirozeně, ale je tak cool jako nikdo jiný. Někteří jej zbožňují, protože je to ten nejdrsnější středoškolák na světě, jiní jej nesnáší, protože mu to závidí, a snaží se jej zesměšnit či si ho nějak podat. Sakamoto však díky svému cool faktoru kdesi v oblacích takové pokusy zmaří ve svůj prospěch a stává se ještě víc cool, i když byste si mysleli, že už to ani nejde.

zdroj:   Yusaani