Chlapec sluhou již na jaře

shounen_maidNa oficiálních stránkách připravované anime adaptace mangy Šónen Maid byly minulý týden zveřejněny návrhy hlavních postav. Krom toho již z dřívějška známe produkční štáb a bylo prozrazeno, že fanoušci se anime dočkají na televizních obrazovkách na stanici TBS již v dubnu. Samotná manga pochází od autorky s přezdívkou Ototačibana a vychází od roku 2008.

Protagonistou příběhu je energetický chlapec Komija Čihiro, který je odmala veden k podílení se na chodu domácnosti prostřednictvím domácích prací. Když jeho matka nečekaně zemře, objeví se muž jménem Taketori Madoka, který se představí jako jeho strýc a dá mu nabídku – může s ním bydlet, pokud bude dělat domácí práce. Čičiro nabídku přijme, a tak se z něj stane sluha ve strýcově dobře vybaveném domě.

O animaci se stará studio 8bit, jenž můžete znát například z anime Absolute Duo nebo ze sérií IS: Infinite Stratos. Do režisérského křesla usedl Jamamoto Júsuke, mezi jehož nejznámější počiny patří anime NHK ni Jókoso! a B Gata H Kei. Scénař pochází z pera Nakamury Jošiko, která se předloni podílela na anime Gekkan Šódžo Nozaki-kun. O návrh postav se postarala rovněž zástupkyně něžného pohlaví, Išida Kana. Její návrhy postav si můžete prohlédnout níže.

Upoutávka:

zdroje:   Crunchyroll,  ANN