Boku no Hero Academia uvidíme na jaře

news_xlarge_myherovisualOficiální webová prezentace anime Boku no Hero Academia nově zveřejnila informace o vysílání tohoto seriálu. Ještě předtím došlo k doplnění podrobnějších informací o projektu jako takovém. Kromě dalšího propagačního obrázku jsme se dočkali i dvou upoutávek a zveřejnění hlasového obsazení hlavních rolí. Seriál se začne vysílat letos na jaře v žádaném nedělním programovém bloku Ničigo, tedy v pět hodin odpoledne na televizních stanicích MBS a TBS. Seriál s příchodem dubna vystřídá aktuálně běžící Kidó Senši Gundam: Tekkecu no Orphans. V daném časovém slotu se mimo jiné dříve vysílaly rovněž série Arslan Senki, Haikjú!! a Ao no Fucumaši.

Jamašita Daiki se ujme role hlavního hrdiny jménem Midorija Izuku. Mijake Kenta namluví jeho idola superhrdinu známého jako All Might. Okamota Nobuhika uslyšíme v roli Bakugóa Kacukiho. Išikawa Kaito propůjčí hlas Iidovi Tenjovi. Sakura Ajane se představí jako Uraraka Očako.

Upoutávky si můžete pustit níže. Té první se zhostil animátor Umakoši Jošihiko, který se na sérii podílí jako hlavní návrhář postav. Druhá pouze představuje hlavní postavy a hlasové obsazení. Anime produkuje animační studio Bones, které si na jaro přichystalo rovněž druhou polovinu seriálu Concrete Revolutio a Bungó Stray Dogs.