Studio Pierrot se ujme animace Sósei no Onmjódži

cvtzw5hxaaamulvV pátek prozradil časopis Jump Square od vydavatelství Šúeiša podrobnosti o chystané anime adaptaci mangy Sósei no Onmjódži (v překladu Vymítačská dvojhvězda). Autorem mangy je Sukeno Jošiaki, jehož dřívější dílo Binbógami ga! se také dočkalo animovaného zpracování.

Animace chystané série bude vznikat u animačního studia Pierrot, které znáte především díky anime Naruto, Tokyo Ghoul a Akacuki no Jona. Wagakki Band, skupina, která spojuje rock a klasickou japonskou hudbu, stvoří úvodní znělku chystaného anime. Oficiální stránky a účet na Twitteru byly spuštěny také v pátek.

Příběh pojednává o chlapci jménem Rokuro, který si nikdy nepřál stát se vymítačem. Po setkání s podivnou dívkou Benio se mu ale změní život a od té doby se stanou nerozlučnou dvojicí a dokonce se jim začne přezdívat „vymítačská dvojhvězda“. Když Rokurovi zmizí jeho nejlepší kamarád Rjógo, tak je donucen požádat Benio o pomoc. Společně vstoupí do Magana, světa zlých bytostí nazývaných Kegare, aby se pokusili Rjóga zachránit.

zdroj:   ANN