Schwarzesmarken v nové upoutávce

20150918_schwarz02Letos v květnu jsme se dozvěděli, že se knižní série Schwarzesmarken dočká vlastní animované adaptace. K oznámení došlo skrze oficiální stránky vývojářského studia Age, které dělá převážně na erotických vizuálních novelách. Schwarzesmarken dějově vychází z vizuální novely Muv-Luv Alternative. K premiéře dojde už v zimě příštího roku. Předloha čítá sedm knih, které vycházely v letech 2011 až 2014. Autoři Učida Hiroki a CARNELIAN v současné chvíli pracují na pokračování nazvaném Schwarzesmarken Requiem.

Režie se ujal Watanabe Tecuja, který vedl projekty Kimi ga Nozomu Eien a Sókó no Strain. Hlavním scénáristou se stal Higuči Tacuto, jenž dělal především na seriálu Cross Ange: Tenši to Rjú no Rondo. Návrhy postav zajistil Hara Šúiči, jehož práci bylo možné vidět ve filmu Heart no Kuni no Alice: Wonderful Wonder World. Animační práce vznikají společnými silami studií ixtl a Liden Films. O CGI složku se postará studio Sanzigen.

V hlavních rolích uslyšíme seijú jménem Jamamoto Nozomi, Tanaka Minami, Nandžó Jošino, Suzumura Keniči, Anzai Čika, Tamura Jukari, Jasuno Kijono a další. O píseň pro úvodní titulkovou sekvenci se postará hudební uskupení fripSide. Píseň pro závěrečné titulky společně nazpívají Jamamoto Nozomi a Tanaka Minami. Níže se můžete podívat na čerstvě zveřejněnou upoutávku představující hlavní postavy a jejich obsazení.