Podrobnosti o Phantasy Star Online 2

top_imgLetos v červenci oznámila společnost SEGA, že chystá animovanou adaptaci jedné ze svých her – Phantasy Star Online 2. Spuštěné oficiální stránky nám postupně poskytly více informací o tvůrčím týmu, obsazení i datu premiéry. Půjde o televizní seriál, který se bude vysílat na stanici TBS vždy ve čtvrtek počínaje 7. lednem příštího roku. TBS na svých stránkách otevřela sekci věnovanou tomuto seriálu, jehož celý název zní Phantasy Star Online 2 The Animation. Anime vzniká k patnáctému výročí herní série.

Na režisérskou sesli usedl Kawaguči Keiičiró, který má zkušenosti se seriály Hajate no Gotoku! a Majo Čiki! Scénáře se chopil Hirota Micutaka, jenž dělal například na X-Men a Bakumacu Rock. Návrhy postav vytvořila Takasu Mijako, která stejnou roli zastala i u Odžiisan no Lampa a jež jinak pracuje především jako řadová animátorka a režisérka animace. Režie zvuku se ujal Iwanami Jošikazu, jehož dřívější práce zahrnují Koi Kaze a Cencoroll. Animační práce dostalo na starost studio Telecom Animation Film.

V hlavních rolích se můžeme těšit na jména Aoi Šóta, Mao a Suwa Ajaka, jež budou doplňovat Šimazaki Nobunaga, Inóe Kazuhiko, Murakawa Rie, Sató Takuja, Koniši Kacujuki, Kóno Marika, Takahaši Hiroki a další. Aoi Šóta rovněž nazpívá doprovodnou píseň. Níže je ke zhlédnutí minutová upoutávka.