Mizušima Cutomu chystá další originální projekt

visual_01Dne 29. prosince došlo k oficiálnímu oznámení nového animovaného projektu, na němž pracuje režisér Mizušima Cutomu. Došlo tak skrze vydanou tiskovou zprávu a otevření oficiálních stránek chystaného anime. Spuštěn byl rovněž i twitterový účet. Televizní seriál je plánován na jaro roku 2016. Půjde o originální počin nesoucí název Majoiga. Na první upoutávku se můžete podívat pod článkem.

Na režisérskou sesli usedl Mizušima Cutomu, který pracoval na dalších originálních počinech jako Girls und Panzer a Širobako. Hlavní scénáristkou se stala Okada Mari, jež má na svědomí aktuálně se vysílající Gundam: Tekkecu no Orphans. Návrhy postav obstarala Ide Naomi stejně jako u seriálů Gingicune a Kantai Collection. Složení hudebního doprovodu bylo svěřeno Jokojamovi Masaruovi, který stál i za hudbou k Nobunaga Kjósókjoku a Šigacu wa Kimi no Uso. Animační práce vznikají pod střechou studia Diomedea. Distributorem se stala společnost Pony Canyon, která se u seriálu taktéž stará o celkovou produkci.

Seriál nám představí třicet osob, které nastoupí do záhadného autobusu a vyrazí vstříc neznámu. Někteří z cestujících chtějí uniknout každodenní šedi svých životů, jiní prchají před svou minulostí a další se snaží začít nový život. Třicetičlenná skupina neznámých je vysazena v záhadné opuštěné vesnici, kde vše nemusí být takové, jak se na první pohled zdá. Bude to zde, kde dojde k odhalení jejich minulosti. Pomalu se začnou rozvíjet jejich osudy a dost možná, že zde také skončí.