Joker Game uvidíme na jaře

news_xlarge_jokergame-keyV srpnu letošního roku jsme informovali o chystané animované adaptaci románu Joker Game. Původní oznámení zmiňovalo některé členy tvůrčího týmu, ovšem nikoliv podrobnosti o premiéře a obsazení. To nyní napravila aktualizace oficiálních stránek, která přinesla propagační obrázek, další jména štábu, přiblížení premiéry, upoutávku a hlasové obsazení. K vysílání této televizní série dojde na jaře příštího roku. Na čerstvě zveřejněnou upoutávku se můžete podívat pod článkem.

Již dříve jsme věděli, že režie se ujme Nomura Kazuja, jenž pracoval na Kókaku Kidótai: Šin Gekidžóban. O scénář se postará Kišimoto Taku, který psal scénáře i k Usagi Drop a Haikjú!!. Návrhy postav nakreslí Jahagi Tošijuki, který rovnou zastane i post hlavního režiséra animace, jako tomu bylo i u anime Guilty Crown. Hudební doprovod složí Kawai Kendži, jehož skladby zněly i v Kókaku Kidótai a Seirei no Moribito. Produkci zaštiťuje animační studio Production I.G, které pro tento projekt navázalo spolupráci se studiem Sublimation, které se postará o CGI.

V hlavních rolích uslyšíme Šimonoa Hiroa, Sekiho Tomokazua a Horiučiho Kenjúa. Z druhé řady je budou podporovat jména jako Morikawa Tošijuki, Nakai Kazuja, Cuda Kendžiró, Kadži Júki, Fukujama Džun, Kimura Rjóhei, Hosoja Jošimasa a Sakurai Takahiro.