První upoutávka k filmové adaptaci mangy autora Ghost in the Shell

koukaku_no_pandoraNa oficiálních stránkách anime adaptace mangy Kókaku no Pandora – Ghost Urn byla o víkendu zveřejněna krátká televizní upoutávka, ve které můžeme vidět obě hlavní protagonistky. Připomíná tak blížící se datum premiéry, jež se bude konat pátého prosince.

Příběh mangy začíná stěhováním kyberneticky vylepšené dívky Nanakorobi Nene ke své tetě do ostrovní metropole Cenancle. Zde se náhodou potká s velmi bohatou vynálezkyní Uzal a její roztomilou, a přitom mrzutou společnicí Clarion, jež je taktéž kyborgem. Nene je nadšená, že zde našla novou kamarádku, nicméně její radost zkazí, když teroristi začnou ohrožovat Cenancle. A podle Uzal jediná možnost odvrácení pohromy je, aby se Nene spojila své síly s Clarion.

Do režiserského křesla usedl Nawa Munenori, kterého můžete znát z anime sérií Nogizaka Haruka no Himicu nebo z KissXSis. Tani Takuja (R-15, Persona 3 the Movie) má na starosti návrh postav, které si lze prohlédnout dole v galerii. Samotná animace vzniká ve Studiu Gokumi a ve studiu Axsiz, která spolu spolupracovala již u anime série Hello!! Kiniro Mosaic.

Za příběhem mangy stojí Óta Masanori, jenž je spíše známý pod přezdívkou Širó Masamune. Mezi jeho nejznámější díla patří mangy Appleseed a Ghost in the Shell, které se dočkaly několika anime adaptací. Za kresbou stojí Riduko Koši. Společně vydávají tuto mangu od roku 2012, zatím poslední šestý svazek vyšel letos v červnu.

http://www.dailymotion.com/video/x3ex9w8_koukaku-no-pandora-ghost-urn-tvcm_tv

zdroj:   ANN