Originální produkce studia Sanzigen

CTYk3L5UAAIcdXK.png largeNa konci října na svém twitterovém účtu dal Macúra Hiroaki (výkonný ředitel studia Sanzigen) vědět, že jeho společnost připravuje originální produkci. Podrobnosti měly být oznámeny v novém čísle magazínu Newtype, které vyšlo 10. listopadu. Tak se i stalo a nyní o projektu víme mnohem více. V první řadě má nové anime uctít desáté výročí existence studia Sanzigen, které bylo založeno v roce 2003, ale oficiálně začalo fungovat v roce 2006.

Půjde o animovaný seriál nazvaný Bubuki Buranki, jehož premiéra přijde už příští rok v lednu. Pod původním konceptem je podepsán Quadrangle. Suzuki Konomi nazpívá píseň pro úvodní titulkovou sekvenci, zatímco MYTH&ROID se postará o píseň závěrečnou. Vedle oficiálních stránek byl spuštěn i twitterový účet. O příběhu jako takovém však studio mlčí.

Režisérem originálního projektu se stal Komacuda Daizen, který pracoval jako asistent režiséra na dvou nových Evangelion filmech, dále má hojné zkušenosti s režií dílčích epizod například u Šingeki no Kjodžin a Le Chevalier D`Eon. O scénář se postará dvojice Kitadžima Jukinori a Išii Džiró; první jmenovaný dělal na Gokukoku no Brynhildr a druhý na Monster Strike. Návrhy postav dostal na starosti Kozaki Júsuke, který je obstaral i k Bakumacu Kikansecu Irohanihoheto. Hudební doprovod má v rukou Jokojama Masaru, jenž se mohl předvést v Nobunaga Concerto a Kidó Senši Gundam: Tekkecu no Orphans.