One Punch Man je akční i mimo televizní obrazovky

one_punch_man_ovaOficiální Twitter účet aktuálně vycházejícího anime One Punch Man minulý týden v rámci své kampaně odstartoval novou soutěž, v níž mají účastníci jediný úkol: zachytit na fotografii, jak by reagovali na úder od Saitamy – protagonisty série, který každého soupeře dokáže porazit jednou ranou. Pro účast v soutěži tedy stačí nahrát fotografii na stránkách soutěže a pochopitelně sledovat daný účet na Twitteru.

Zajímavostí je, že výherní ceny budou odhalovány až s narůstajícím počtem účastníků. Zatím byla prozrazena pouze cena za páté místo, za nějž si 20 účastníků odnese gumové klíčenky s motivem Saitamy. Vítězové budou přitom vybráni pomoci loterijního slosování. Soutěž poběží až do 24. prosince a vítězové budou vyhlášeni nedlouho poté.

Nicméně to není vše, co se okolo této série děje. Minulý týden bylo totiž oznámeno, že se dočkáme rovnou šesti OVA, na kterých se bude podílet sám autor původního příběhu, ONE. První z nich bude přibaleno k DVD/BD s prvními dvěma epizodami, které se do prodeje dostanou 24. prosince. Dalších 5 OVA by tedy mělo být přibaleno k příslušným diskům dalších epizod. Kromě toho se ještě plánuje jedna OVA na 4. prosinec, která bude přibalena k nejnovějšímu desátému svazku mangy. Rovněž se na ní bude podílet ONE a měla by obsahovat příběh vysvětlující původ obleku Saitamy.