Do televize se vypraví i čtvrtý JoJo

news_xlarge_jojo4_visualV sobotu 24. října se v japonském Tokiu konalo setkání s tvůrci seriálu JoJo no Kimjó na Bóken – Stardust Crusaders, na němž bylo oznámeno, že se animované adaptace dočká i pokračování. Oznámení doprovázela i upoutávka, již si můžete pustit pod článkem. Oficiální stránky animované adaptace původní mangy byly aktualizovány, aby jejich vzhled odpovídal již čtvrté dějové části. Ta nese název Diamond wa Kudakenai (v překladu „Nezničitelný diamant“). Premiéra nového seriálu je plánována na jaro příštího roku.

Režisérem se tentokrát stal Cuda Naokacu, na nějž budou dohlížet Takamura Júta z pozice hlavního režiséra a Kató Tošijuki jako režisér série. O scénář se postará Kobajaši Jasuko, který napsal scénáře ke Claymore a Jume Cukai. Návrhářkou postav bude Nišii Terumi, která stejnou roli zastala u Mawaru Penguindrum a Servant x Service. Asistovat jí bude Išimoto Šuniči, pro nějž půjde o první větší práci. Režisérem akční animace se stal Mimuro Kenta, který doposud pracoval jako animátor. Hudební doprovod složí Kanno Júgo, jenž má na kontě seriály G no Reconguista a Psycho-pass. Animační práce zůstávají u studia David Production.

Hlasové obsazení bude čítat jména jako Ono Júki, Kadži Júki, Takagi Wataru, Sakurai Takahiro a Ono Daisuke. Čtvrtá část z rozsáhlé rodinné ságy, za níž stojí kreslíř Araki Hirohiko, čítá osmnáct svazků. Představuje se v ní další JoJo; tentokráte Higašikata Džósuke. Distributor Warner Brothers zveřejnil informaci, že první plnohodnotná upoutávka k anime bude k vidění na letošním Jump Festa konaném 19. a 20. prosince.