Čtyři hoši ze sochařského kamene

cnzxolkveaaqfgkV září letošního roku bylo oznámeno nové originální anime, na jehož produkci se začalo pracovat. To ponese název Sekkó Boys (v překladu „Sádroví hoši“) a jeho premiéra je očekávána v zimní sezóně příštího roku. Půjde o televizní seriál. Za původním konceptem příběhu stojí společnosti Zargiani Works, Kadokawa a Holbein Artist Materials. Nově byly též spuštěny oficiální stránky.

Na režisérskou sesli se posadil Takuno Seiki, který nabral první režisérské zkušenosti s letošním seriálem Jamada-kun to 7-nin no Madžo. Hlavní scénáristkou se stala Jokote Mičiko, která s Takunem spolupracovala na Jamada-kun to 7-nin no Madžo. Kromě toho pracovala i na anime Širobako a Džoširaku. O návrhy postav se postarala Itó Ioriko, která zastala i pozici hlavní režisérsky animace. Itó zařídila návrhy postav i k seriálu Dančigai. Animační práce probíhají pod hlavičkou studia Liden Films, které má na svědomí seriály jako Terra ForMars a Arslan Senki.

Středobodem anime bude čtveřice soch, která se rozhodla vstoupit do světa šoubyznysu a stát se idoly. V jejich snažení jim bude pomáhat čerstvá absolventka Išimoto Miki, kterou namluví Kokido Šiho. Mezi Sádrové hochy patří Giorgio, Medici, Hermés a Mars. Ty v daném pořadí namluví Sugita Tomokazu, Tačibana Šinnosuke, Fukujama Džun a Ono Daisuke.