Bushiroad oznámil nový anime projekt Luck and Logic

JF2Lew5iSmrgfcH5vxe76fPrDzDSzkPTTin1agJfaadc0JZfbTRrGxrqRUngVwJEMinulé úterý odhalila společnost Bushiroad svůj nový animovaný a sběratelský karetní projekt Luck and Logic (v překladu Štěstí a logika). Anime bude mít premiéru na stanicích Tokyo MX, BS 11, Sun TV a KBS Kyoto devátého ledna, zatímco karty se začnou prodávat až od 28. února. Bushiroad také zveřejnil upoutávku k tomuto anime, kterou najdete na konci článku.

Čigara Koiči (Full Metal Panic!) a Naoja Takaši (Toaru Kagaku no Railgun S) budou anime režírovat ve studiu Doga Kobo. Původní design postav navrhla Šimazaki Mari (hra Bayonette), v anime ale uvidíme rozpohybovanou kresbu Rei Aoi (plakát k anime Nerawareta Gakuen) a Kumagaie Kacuhira (Samurai Flamenco). Andó Kendži (hra Šingeki no Bahamut) bude zodpovědný za design tvorů, zatímco Tani Hiroši (Plastic Memories) a Kobajaši Makoto (Simoun) dostanou na starost design strojů. Kaihó Norimicu z Nitroplus bude asistent produkce. Kató Tacuja (Comet Lucifer) složí hudbu.

Anime a karetní hra se odehrávají ve světe, kde pojem „logika“ určuje všechny aspekty života, včetně emocí, talentu, vzpomínek a dokonce bohů. Oficiální stránka popisuje děj takto:

V roce L.C. 922 se lidé ocitli v náhlé krizi.

V zemi Tetra Heaven, jež je známa z legend, dospěla stoletá válka pomalu ke konci. Bohové, kteří válku prohráli, hledali svět, ve kterém by se mohli znovu zabydlet. Našli Septpiu, svět lidí, na který následně zaútočili. Speciální jednotka tamní policie dostala za úkol chránit města před vetřelci (anděly), ať už se jim to líbí nebo ne.

Aby měli na bojišti nějakou šanci, část policistů mohla díky svým schopnostem navázat spojení s bohyněmi z jiného světa.

Jošičika Curugi, civilista, který postrádal „logiku“, žil šťastně se svou rodinou. Jednoho dne se ale připletl k bojišti a musel spolu s ostatními uprchnout. Jošičika poté potkal bohyni Athénu, jež měla dostatek logiky, kterou on sám postrádal.

Úvodní znělku s názvem STORY nazpívá Ono Kenšó, zatímco na závěr každé epizody zazní píseň Meijaku no Kanata (Hranice slibu) v podání Nitty Emi. V hlavních a vedlejších rolích se v tomto anime objeví seijú: Ono Kenšó (jako Jošičika Curugi), Uesaka Sumire (Athéna), Taneda Risa (Tamaki Jurine), Tójama Nao (Venuše), Tokui Sora (Chloe Maxwell), Omigawa Čiaki (Valkýra), Minase Inori (Mana Asuha), Orikasa Fumiko (Artemis), Mizuno Risa (Veronica Ananko), Kitta Izumi (Nemesis), Aimi (Nanahoši Jukari) a Macuoka Jošicugu (Olga Blakechild).

Před každou epizodou bude vysílané krátké jednominutové anime Watašitači Luck Logic-bu! (My jsme kroužek Štěstí a logiky!). Na Silvestra se na televizních obrazovkách objeví také dvouhodinový speciál, ale více informací o něm bude zveřejněno později. S Bushiroad na tomto projektu spolupracují společnosti Bandai Visual, Donga Kobo Nitroplus, Lantis a malé animační studio Júhodó.


zdroj:   ANN