Sněhurčina druhá polovina v zimě

ph01_01Oficiální stránky anime Akagami no Širajuki-hime (v překladu „Rusovlasá Sněhurka“) oznámily, že druhá polovina seriálu se odvysílá v nadcházející zimní sezóně. Polovina první se vysílala letos v létě a čítala dvanáct epizod. Novou píseň pro úvodní sekvenci k druhé polovině by měla nazpívat představitelka hlavní role, Hajami Saori, která nazpívala i první opening.

Jelikož produkce probíhá kontinuálně, nedojde k žádným změnám ve tvůrčím týmu. Na pozici režiséra zůstává Andó Masahiro. Hlavním scénáristou je Akao Deko. Takahaši Kumiko zajišťuje návrhy postav pro animátory a taktéž hlavní režii animace. Hudební doprovod obstarala Óšima Mičiru. Produkci zaštiťuje animační studio Bones. Ke změnám by nemělo dojít ani v hlasovém obsazení. Vedle Hajami Saori se tak vrátí i Ósaka Rjóta, Nazuka Kaori, Okamoto Nobuhiko a další.

Stránky taktéž zveřejnily upoutávku na OVA epizodu, jež bude přibalena k patnáctému svazku původní mangy, kterou kreslí i píše Akizuki Sorata. K vydání svazku dojde v úterý 5. ledna příštího roku. Doprovodnou píseň, která v OVA epizodě zazní, nahrála skupina eyelis. Ta má na svědomí i první ending televizní série.

Aktualizace: Opraveno.