První zdařilé zpracování figurky z mangy Bakuon!!

01Společnost Phat Company během letošního roku průběžně přináší zdařilé figurky z populárního titulu Idolmaster. Jako příklad si můžeme vzít Hošii Miki, která se na trhu objevila v půlce května, nebo Kikuči Makoto, jejíž vydání bylo posunuto na příští týden. Pozornost Phat Company ovšem nezůstává pouze u Idolmasteru, Suzunoki Rin je toho důkazem.

Rin pochází z mangy Bakuon!!, která začala vycházet v roce 2011. Za mangou, která slouží jako předloha pro figurkové zpracování, stojí Orimoto Mimana. Orimoto nakreslil ilustraci Rin speciálně jako předlohu, podle které se figurka následně ztvárnila. Usměvavá Rin s motorkou Suzuki GSX400S Katana tvoří povedené duo, na kterém si dal tým výtvarníků opravdu záležet.

Jak můžete vidět na fotografiích, Rin je možné z motorky sundat a motorku vystavit samostatně. Autoři zvolili měřítko 1/10, což je méně než zažitý průměr 1/7 či 1/8, ale důvodem byla pravděpodobně relativní cenová dostupnost. Na AmiAmi set přijde na 13 130 jenů (2 624 Kč), s poštovným a clem se tedy lehce vyhoupne na cca 3 500 Kč. Kdo si figurku objedná, může se na ni těšit až do dubna příštího roku, kdy je ohlášeno její uvedení na trh.

zdroje:   MFC,  Neko Magic