Což takhle dát si dort k Vánocům

f592d4f2cbf3f49d11ec8b5fee23e059Cukrárna AniSugar pravidelně pořádá tématické akce, v nichž zdobí své sladkosti pro nejrůznější příležitosti, nejčastěji pak pro oslavy narozenin postav ze známých sérií. Na začátku léta jsme se například zmiňovali o chystaných dortech pro narozeniny hrdinek z anime a mangy Nisekoi. Nejnovější připravované sladkosti se týkají blížících se oslav Vánoc, pro které si cukrárna prozatím přichystala na sedm různých dortů, jejichž počet možná ještě poroste.

Prozatímní nabídka uspokojí fanoušky sérií Madoka Magica, Working!!, Daija no A, Aldnoah.Zero, Durarara!!, Classroom Crisis a filmu Kokoro ga Sakebitagatterunda. Všechny dorty budou zabaleny do dekorativní krabice nazdobené do motivů díla a bude v ní přibalen také talíř o velikosti 19cm. Jeden takovýto balíček pak přijde zájemce na 4 980 jenů (v přepočtu přibližně tisíc korun). V galerii pod článkem pak najdete koláže dortů a talířů převzaté z oficiálních stránek AniSugar.

Aktualizace 15.11.2015: Cukrárna nadále doplňuje zásoby. Vánoce si nyní mohou osladit i fanoušci sérií Nisekoi, Fate/Stay Night a dalších.