Podrobnosti o trilogii Adžin

news_xlarge_ajin_teaservisualNení tomu tak dlouho, co jsme informovali o animované adaptaci mangy zvané Adžin (v překladu „Pololidé“), jež má být filmovou trilogií. V mezidobí bylo skrze oficiální stránky zveřejněno několik nových informací týkajících se tvůrčího týmu a nyní byli spolu se dvěma upoutávkami hromadně představeni seijú, kteří se chopí hlasového ztvárnění postav. První film z plánované trilogie se do kin dostane ještě letos v listopadu.

Režie projektu se ujal Sešita Hirojuki, jehož předchozí práce zahrnuje pomocnou režii seriálu Sidonia no Kiši, přičemž u jeho pokračování se chopil pozice hlavního režiséra. Asistovat mu bude Andó Hiroaki, jenž má na kontě například anime Norageki! a Gambo. Příběh mangy do scénáře přetvoří Seko Hiroši, který má jako hlavní scénárista zkušenosti pouze s Owari no Seraph, dříve však obstarával scénáře dílčích epizod pro Garo: Honó no Kokuin a Kill la Kill. Návrhy postav zajistil Morijama Júki, který stejný post zastával i u Sidonia no Kiši. Hudební doprovod složí Kanno Júgo, jenž tak učinil i v případě Psycho-Pass a Gundam G no Reconguista. Produkce probíhá pod střechou studia Polygon Pictures.

Obsazení jakožto Nagai Kei povede Mijano Mamoru. Jeho sestru Eriko ztvární Suzaki Aja a nejlepšího kamaráda Kaie naopak Hosoja Jošimasa. Detektivu Tosakimu propůjčí hlas Sakurai Takahiro a jeho asistentce Šimomuře zase Komacu Mikako. Teroristé Sató a Tanaka budou hovořit jako Ócuka Hóčú a Hirakawa Daisuke. Profesora Ikuju Oguru namluví Kinošita Hirojuki.