Bližší informace o Onepunch-Man anime

visual_02_overLetos v březnu jsme informovali o chystané animované adaptaci mangy Onepunch-Man, jež je sama o sobě adaptací stejnojmenného webového komiksu. Oficiální stránky se naplnily doplňujícími informacemi, z nichž si můžeme udělat bližší obrázek o nadcházejícím televizním seriálu, jehož premiéra se bude konat ještě letos v říjnu. Kreslířem mangy, z níž bude anime vycházet, je Murata Júsuke, který vytvořil i Eyeshield 21. Upoutávka je ke zhlédnutí pod článkem.

Režie adaptace se ujal Nacume Šingo, jenž nabral zkušenosti na třídílném OVA Hori-san to Mijamura-kun a především na loňském seriálu Space Dandy. Hlavním scénáristou se poprvé v kariéře stal Suzuki Tomohiro, který doposud pracoval jako scénárista dílčích epizod u anime Tiger & Bunny a spoluautor scénáře k filmu Saint Seija: Legend of Sanctuary. Návrhy postav obstaral Kubota Čikaši známý pro svou práci na Šinsekai Jori a Robotics;Notes. Produkci zaštiťuje animační studio Madhouse.

Do role hlavního superhrdiny byl obsazen Furukawa Makoto a jeho o něco málo méně super hrdinského žáka namluví Išikawa Kaito. Další z řad nadlidí ztvární Kadži Júki a Júki Aoi. Mezi dalšími seijú, které uslyšíme, jsou Mijano Mamoru, Hajami Saori, Jasumoto Hiroki, Nakamura Júiči, Jamadži Kazuhiro, Koniši Kacujuki a Sakurai Takahiro.