Mladé čarodějky zažijí svoji premiéru na americkém Anime Expu

little-witch-academia-2Jsou tomu již téměř 2 roky, co se studio Trigger rozhodlo financovat pokračování anime Little Witch Academia pomocí Kickstarteru. A nyní se toto pokračování s podtitulem Mahó Šikake no Parade (Kouzelný průvod) dočkalo i první upoutávky. Na jejím začátku můžete vidět scény z prvního filmu, po kterých následují záběry z pokračování. Krom toho je na konci upoutávky prozrazeno i datum premiéry v japonských kinech, které bylo stanoveno na letošní říjen.

Nicméně někteří diváci se filmu dočkají mnohem dříve. První projekce pokračování proběhne netradičně mimo japonské území na americkém Anime Expo, kde dokonce budou jako hosté i dva členové tvůrčího týmu prvního filmu – Jošinari Jó (režie, návrh postav) a Imaiši Hirojuki (příběh). Po skončení projekce, která proběhne třetího července, producenti také zodpoví na dotazy položené z publika a rovněž budou po celou dobu festivalu rozdávat podpisy.

Lidé, co podpořili tvorbu filmu na Kickstarteru, se nemusí obávat, že by přišli o svoji přednost vidět film jako první. Studio Trigger totiž své přispěvatele ujistilo, že jim poskytne digitální obsah v době promítání na Anime Expu, takže budou moci vidět film ve stejný čas.

zdroj:   ANN