Jarní novinky z nakladatelství Crew

crew_jaroJaro nám uteklo tak rychle, že jsme si toho sotva všimli. Avšak během krátké doby tří měsíců od začátku března do konce května zvládlo nakladatelství Crew vydat pět svazků manga titulů. A nejenže Crew dodalo do knihkupectví po jednom novém svazku z každé ze svých sérií, dostalo se i na titul zbrusu nový. Manga Gunsmith Cats je tak již sedmou sérií, kterou nám toto nakladatelství představilo. Více o prvním svazku Gunsmith Cats si můžete přečíst v naší recenzi. A nyní se už podívejme na to, co všechno nám dříči z Crwe pod rozkvetlou sakuru nadělili.

Obálka Oficiální text
gantz7
Gantz 7
Žárlivostí posedlý Kei a jeho noví spolubojovníci stojí proti dalšímu nepříteli. Šli do akce s nebývalou vervou a dokonce se i pokusili o spolupráci, ale sousto, který jim Gantz nachystal, se nakonec ukázalo být větší, než dokážou strávit. Vždyť bojují proti samotnému Buddhovi! Členové týmu začínají jeden po druhém odpadat…
titani03
Útok titánů 3
Nejhorší nebezpečí je sice zažehnáno, ale obránci města za zdí zatím zdaleka nemají vyhráno. Ani Erenovi není zrovna do smíchu – jeho jedinečný potenciál sice může být pro lidstvo požehnáním, ale stejně tak i prokletím. Je čas, aby předložil důkaz, na čí straně vlastně stojí…
GC01
Gunsmith Cats 1
Ještě než bylo Rychle a zběsile, byly tu Gunsmith Cats. Zběsilá akční jízda od manga klasika Keničiho Sonody, kreslíře s vášní pro zbraně a rychlá auta. Takže je na tom stejně jako jeho dvě hrdinky: Irene „Rally“ Vincentová miluje všechno, co má kola, a stejně tak zbožňuje pistole a pušky. „Minnie“ May Hopkinsová je zase expertkou na výbušniny a bez granátu nedá ani ránu. Spolu jsou ty nejlepší lovkyně lidí v Chicagu – Gunsmith Cats!
naruto22
Naruto 22: Přesun duší
Tým pod Šikamaruovým vedením konečně dostihl čtveřici nindžů ze Skryté zvučné, doprovázející Sasukeho v cestě za novým pánem. Oročimaruovi oblíbenci neberou mladé bojovníky z Konohy jako hrozbu a tak se jim staví po jednom. Jako by to nestačilo, hrdinům se do cesty staví pavoučí nindža Kidómaru. Přichází Nedžiho chvíle. Prokáže, že patří mezi největší talenty nové generace, nebo jeho cesta skončí v lesích Skryté listové?
bleach17
Bleach 17: Rosa Rubicundior, Lilio Candidior
Ičigo stále ještě piluje svou bojovou techniku, a tak se role Rukiina zachránce ujímá Rendži Abarai. Ten vidí svůj cíl jasně – osvobodit kamarádku z dětství a dostat ji do bezpečí, děj se co děj. Pokud se mu však cestou naskytne šance pořádně napráskat jistému nafoukanému kapitánovi, na kterého už má dávno spadeno, tím líp! Teď půjde jen o to, zda tuto šanci dokáže beze zbytku využít… a pak odkráčet po svých.

allyouneedA aby toho nebylo málo, nakladatelství Crew na letošním Animefestu oznámilo, že pravděpodobně počátkem příští roku vydá další novou mangu, kterou bude titul All You Need Is Kill od Takeuči Rjósukeho (příběh) a Obaty Takešiho (kresba). Tato manga je, stejně jako loňský hollywoodský film Na hraně zítřka, adaptací light novely od spisovatele Sakurazaky Hirošiho. All You Need Is Kill je sci-fi, jehož příběh se točí kolem Kirija Keidžiho. Svět prohrává válku s mimozemskou rasou, která se snaží vyhladit lidstvo a Keidžiho čeká jeho první bitva s těmito nepřáteli, v níž hlavní hrdina následně umírá. Po své smrti se však Keidži opět probouzí den před bitvou a tento prapodivný scénář se neustále opakuje. Jde o krátkou mangu, jež v původním vydání čítá dva svazky. Zatím ještě není rozhodnuto, zda u nás vyjde rovněž ve dvou svazcích, nebo bude dílo vydáno v jedné objemnější knize.

Nesmíme ještě zapomenout na Crwecon, tedy komiksovou akci nakladatelství Crew s bohatým programem, která se konala 6. června. Pokud jste tento event propásli, nemusíte zoufat. Pořádá se totiž pravidelně každý rok a ani ten příští nebude výjimkou. Ve spolupráci s Konatou proběhla na letošním Crweconu malá soutěž v kreslení, na jejíž výherní výkresy se můžete podívat zde.