Kangoku Gakuen zveřejňuje podrobnosti

news_xlarge_ps_key2Nakladatelství Kódanša dnes zveřejnilo tiskovou zprávu týkající se animované adaptace mangy Kangoku Gakuen, v níž odhalilo tvůrčí tým i obsazení. O nové informace byly následně doplněny i oficiální stránky, které nabídly také upoutávku, na niž se můžete podívat pod článkem. Televizní seriál si odbude premiéru letos v červenci na stanici Tokyo MX. Předloha Hiramota Akiry doposud čítá 16 svazků, přičemž nadcházející 17. svazek vyjde 5. června.

Režie se ujme Mizušima Cutomu, mezi jehož díla patří baseballové Ókiku Furikabutte nebo Girls und Panzer. O scénář se postará Jokote Mičiko, jejíž zkušenosti zahrnují Genšiken a Džoširaku. Oba tvůrci společně pracovali na nedávném Širobako. Návrhy postav zpracuje Taniguči Džuničiró, který se také ujme role předního režiséra animace. Produkce bude probíhat pod záštitou studia J.C.STAFF.

Co se hlasové obsazení týče, pětici hlavních hrdinů Kijošiho, Šingoa, Gakuta, Džóa a Andrého namluví Kamija Hiroši, Suzumura Keniči, Koniši Kacujuki, Namikawa Daisuke a Okicu Kazujuki. Hlasy jejich úhlavních nepřátel, totiž členek neoficiální školní rady, Mari, Meiko a Hanu obstarají Óhara Sajaka, Itó Šizuka a Hanazawa Kana.