[apríl] Univerza SAO a Log Horizon se propojí v novém anime

EDIT: Jak většina z vás správně vytušila, letos jsme nikterak nezasahovali do běžného chodu webu a pokusili se spíše o klasický japonský styl aprílového vtípku oznámením pravděpodobně nerealizovatelného anime. Pokud se vám podobné žerty líbí, můžete se těšit na dnešní článek shrnující několik „chytáků“, jež se objevily na japonských webových stránkách.

kona_sao-lh_clean-Recovered_1087499858_verzeOficiální Twitter účet anime adaptace Sword Art Online se nechal slyšet, že započaly práce na projektu, jenž spojí SAO s anime Log Horizon. Byť se projekt v současnosti nachází v pre-produkci, bylo již prozrazeno, že se bude jednat o televizní sérii, která by se měla jmenovat Sword Art Horizon: Link Cross. Podle příspěvku na Twitteru by se mělo jednat o reboot obou sérií, v němž se oba světy spojí v jeden. Další informace o plánovaném ději a datu premiéry zatím uvedeny nebyly.

Twitter účet také dále stačil dodat, že autoři obou původních novel, Kawahara Reki a Tóno Mamare, budou do jisté míry dohlížet nad námětem i scénářem série. Z tvůrčího týmu byla ohlášena pouze pozice režiséra, kterou obsadil Itó Tomohiko. Jeho jméno si možná spojíte se SAO, jelikož pracoval jako režisér na obou předchozích televizních sériích. Jelikož není jisté, zda se vrátí známí hrdinové, nemůžeme zatím ani spekulovat o tom, kdo propůjčí hlasy postavám.

zdroj:   Yaraon