Návrat do původního Digisvěta

digitriOficiální webová prezentace nové série značky Digimon zveřejnila další střípky informací, které nám dávají opět o něco blíže vědět, jak bude nový seriál vypadat a znít. Oznámením skrze oficiální stránky vždy předchází fáze pečování o digivejce, které mohou návštěvníci vždy jednou za den třít, čímž sníží počet kliknutí nutný k jeho vylíhnutí. Doposud se návštěvníkům podařilo vylíhnout sedm vajíček a tak zbývá poslední.

Nový seriál ponese název Digimon Adventure tri. a bude navazovat na původní Digimon Adventure, přičemž většina hlavních postav bude navštěvovat střední školu. Režie se ujme Motonaga Keitaró, který již pracoval například na seriálech School Days, Katanagatari a Jormungand. Scénář sepíše Kakihara Júko, jež měla mimo jiné na starosti scénáře k Persona 4 The Animation a Čihajafuru 2. Návrhy postav obstará Uki Acuja, jehož styl lze posoudit v anime Curitama a filmu Cencoroll, který také sám režíroval. Produkci zaštítí jako u všech předchozích digimoních sérií studio Toei Animation.

Dále bylo oznámeno, že se vrátí dva ústřední hudební motivy, které doprovázely původní Digimon Adventure. V první řadě jste o úvodní znělku od Wady Kódžiho nazvanou „Butterfly“. V řadě druhé pak o píseň „Brave Heart“, která se objevovala přímo v seriálu jako podkres digizměn. Obě písničky by měly být nově nazpívány. Stránky ještě potvrdily, že co se hlavní osmy digimonů týče, pak se máme těšit na návrat všech seijú z původní série.