Arslan nabírá vojáky do své armády

news_xlarge_ars_KV02Oficiální stránky chystané animované adaptace mangy zvané Arslan Senki (v překladu „Arslanovy války“) prošly v poslední době několika aktualizacemi, které nám poskytují mnohem bližší obrázek o tom, jak bude výsledný seriál vypadat. V první řadě byl uveřejněn nový propagační obrázek, jenž můžete zhlédnout vlevo. Premiéra byla stanovena na neděli 5. dubna v 17:00 na stanici MBS.

Tvůrčí tým, o němž jsme informovali v předchozím článku, doplní hudební skladatel Iwaširo Taró, jehož práci můžeme posoudit například v seriálech Suisei no Gargantia a Blade & Soul. Produkce probíhá pod záštitou animačního studia Liden Films (Šin Gekidžóban Initial D, Terra ForMars), které se postará o ruční animaci. Sekundovat mu bude studio Sanzigen, jehož hlavním úkolem bude obstarat CGI.

Čtveřice nově zveřejněných upoutávek odhaluje hlasové obsazení předních aktérů a rovněž představuje první skutečné záběry z anime. Hlavního hrdinu prince Arslana namluví Kobajaši Júsuke a jeho ochránce „Černého rytíře“ Daryuna zase Hosoja Jošimasa. Někdejšímu královskému stratégovi Narseovi propůjčí hlas Namikawa Daisuke a jeho pomocníkovi Elamovi naopak Hanae Nacuki. Trubadúra Gieva (vlevo), který to však umí i se zbraněmi, ztvární Kenn a kněžku Falangies (vpravo) naopak Sakamoto Maaja. „Maskovanému“ propůjčí hlas Kadži Júki.