Zimní novinky z nakladatelství Crew

crew_zimaLetošní zima nepatří zrovna k těm nejsilnějším, takže v Crwi proces vydávání mangy nezamrzl, ani jejich série nebyly uloženy k ledu. V zimním období od prosince do února tak vyšlo od všech aktuálních manga titulů tohoto nakladatelství po jednom svazku, což je pro české fanoušky japonské komiksové tvorby jistě velice příjemné. Zároveň nám letošní zima přinesla jeden důležitý milník. Po sérii Plačící drak, která u nás byla dokončena v dubnu 2013, došel svým 12. svazkem ke konci i Zápisník smrti. Podívejte se tedy na tabulku všeho, co v letošní zimě vyšlo, pro případ, že vám něco z toho uniklo.

 

Obálka Oficiální text
crew-gantz06-obalka-13mm-v2
Gantz 6
Nová skupina, nové lásky, noví nepřátelé. Obnovená Gantzova parta se tentokrát dozví spoustu překvapivých, leč velmi aktuálních informací: zaprvé – posmrtný život není vždycky takový, jak si ho představovali. Zadruhé – sex před akcí nemusí být vždycky nejlepší nápad. A zatřetí – Buddha není vždycky milostivý.
UT2 obalka.indd
Útok titánů 2
Nový útok titánů přišel v ten nejhorší možný okamžik. Bitva o přežití je v plném proudu a zdá se, že lidská armáda nebude navzdory veškerým bezpečnostním opatřením a intenzivnímu výcviku schopna zdrcující útok odvrátit. Ulicemi se valí potoky krve, ale naděje pořád ještě umírá poslední – Erenově zdecimované jednotce se v poslední chvíli dostane nečekané, zato však velmi účinné pomoci.
dn12
Death Note – Zápisník smrti 12
Poslední díl strhujícího fantaskního thrilleru! Finální utkání mezi Lightem a jeho pronásledovateli. Vyhrát může jen jedna strana… kdo závěrečnou bitvu přežije?
bleach16
Bleach 16: Night of Wijnruit
Čas se krátí. Rukia pomalu míří na popraviště a Soul Society zmítají nepokoje. Vražda kapitána Aizena není dosud vyřešena, a mezi důstojníky dvorní stráže jsou mnozí, kteří nesouhlasí s Rukiinou popravou, a proto jeden po druhém berou věci do vlastních rukou. Mezi ty, kdo se rozhodli jednat, patří i kapitán Hicugaja, který se vydává po stopách Aizenova vraha. Avšak i pro něj má osud nachystáno nejedno ošklivé překvapení…
naruto21
Naruto 21: Neodpustitelné
Poté, co zahlédl demonstraci Narutových schopností se po chvíli váhání Sasuke rozhoduje opustit Konohu a následovat čtveřici nindžů ze Skryté zvučné, kteří ho doprovodí k Oročimaruovi. Takový krok není možné nechat bez odezvy a tak Cunade vysílá čerstvě povýšeného Šikamarua na první misi. Jeho úkolem je sestavit vlastní tým a přivést Sasukeho zpět. K dispozici však má pouze své spolužáky z akademie. Rozbíhá se pronásledování, na jehož konci čeká složitý boj a nespolupracující Sasuke.

Na závěr připomínáme, že v březnu se Crew vytasí s novou sérií Gunsmith Cats, kterou si určitě nezapomeňte koupit. A koho mrzí konec oblíbeného Zápisníku smrti, nemusí zoufat. Na červen je totiž připraven speciální 13. svazek, jehož součástí je i bonusový příběh.

Nezapomeňte také, že své oblíbené manga série si můžete pomocí služby Send předobjednat až na šest čísel dopředu, díky čemuž je získáte se 30% slevou. Stejně tak můžete využít oficiálního e-shopu nakladatelství Crew, kde na vás rovněž čeká spousta zajímavých slev.

crewbanner