Naruto na divadelních prknech již příští měsíc

naruto_divadloS blížící se premiérou muzikálu Naruto se jeho tvůrci rozhodli, že se pokusí přitáhnout pozornost potenciálních diváků pomocí postupného odhalování postav, které se zde objeví. Minulý týden byl dokonce zveřejněn plakát, na němž již můžeme vidět většinu kostýmů.

Jelikož muzikál adaptuje prvních 27 (ze 72) svazků mangy, tak se kromě tří nejznámějších postav (Naruto, Sasuke, Sakura) návštěvníci dočkají třeba i Kakašiho, Gaary, Džiraji nebo Oročimarua. Podrobnější ztvárnění postav naleznete v galerii pod článkem.

Premiéra bude 21. března v tokijském AiiA Theater, o něco později hru budou moci spatřit i diváci ve Fukuoce, Osace a Mijagi. Nicméně muzikál se dostane i za hranice Japonska – dočkají se i diváci z Macaa, Malajsie a Singapuru.

Jedná se o součást Naruto Šin Džidai Kaimaku Project, který odstartoval 10. listopadu a zahrnuje všechny věci, které vychází s tématikou Naruta po ukončení mangy. Patří sem tedy i dva poslední filmy z tohoto univerza, loňský The Last: Naruto the Movie a chystaný Boruto: Naruto the Movie, jehož hlavní postavou bude Boruto, Narutův syn.