Dalším Nendoroidem šinkaisei-kan bude Re-Class

kcrcnV minulém týdnu zveřejnil figurkový výrobce Good Smile Company přehled exkluzivního zboží, jež bude k dostání u jeho stánku na zimním Wonder Festivalu. Vedle nového Nendoroida Snow Miku, její figmy, dále nové figmy Saber a celé řady různých drobností se zde objevil také druhý KanColle Nendoroid z řad flotily z hlubin moře, Senkan Re-kjú neboli Battleship Re-Class. Skutečnost, že nendoroidí Wo vyšla na Wonfesu minulém, nasvědčuje tomu, že se z těchto půlročních rozestupů zřejmě stane tradice.

Re (jež se až nápadně podobá Ikazuči) je v šinkaisei-kan jednou ze tříd bitevních lodí, nicméně kromě úctyhodné palebné síly disponuje navíc ještě torpédy a střemhlavými bombardéry, což ve spojení se šesti útočnými fázemi dělá z její elitní verze noční můru mnoha admirálů. Celá tato výzbroj tvoří většinu příslušenství Nendoroida, přičemž pro její kompletní naaranžování (viz úvodní obrázek) je netradičně přidáván další podstavec s efektem zvlněné vody od vypouštěných torpéd.

Jak již bylo uvedeno výše, nendoroidí bitevník třídy Re bude nejdříve k dostání 8. února na zimním Wonder Festivalu v Čibě, a to v omezeném množství 2 000 kusů. Po skončení akce (v 16:00 japonského času) bude možnost Re-Class předobjednat na oficiálním eshopu GSC. Předobjednávky budou přijímány až do 16. února, popřípadě do naplnění množstevního limitu. Nendoroid se bude prodávat za rovných 5 000 jenů (aktuálně 1 020 Kč) a svého druhého vydání se dočká v červenci.