Glico láká na Pocky ve formě latte nebo krému

plCe­lo­svě­to­vě ob­lí­be­ný ja­pon­ský snack Po­cky je tu s ná­mi už od roku 1966 a za tu do­bu se ob­je­vi­ly de­sít­ky a de­sít­ky růz­ných pří­chu­tí i dru­hů těch­to po­lo­má­če­ných ty­či­nek. Je­jich vý­rob­ce, Eza­ki Gli­co, se přes­to stá­le sna­ží při­chá­zet v Po­cky sor­ti­men­tu s ně­čím no­vým a ne­otře­lým. Ak­tu­ál­ně však ne­před­sta­vil jen ně­ja­kou no­vou pří­chuť či tvar, ný­brž se roz­ho­dl za­ex­pe­ri­men­to­vat rov­nou se sku­pen­stvím té­to slad­kos­ti.

7. lis­to­pa­du za­čne Gli­co ve svém spe­ci­a­li­zo­va­ném ob­cho­dě Gli­co-ja Kit­chen (po­blíž To­kyo Stati­on) na­bí­zet Po­cky i v po­do­bě tep­lé­ho lat­te. Dle vý­rob­ce chut­ná ten­to ná­poj přes­ně ja­ko su­šen­ko­vá před­lo­ha, ne­boť me­zi je­ho pří­sa­dy pat­ří jak těs­to, tak čo­ko­lá­da na kla­sic­ké Po­cky. Je­den ke­lí­mek Po­cky lat­te při­jde na 380 je­nů (74 ko­run). Dal­ší no­vin­kou v na­bíd­ce Gli­co-ja Kit­chen po­tom bu­de oplat­ko­vý kor­nout pl­ně­ný čo­ko­lá­do­vým kré­mem, ve kte­rém je za­bo­ře­na jed­na man­dlo­vá ty­čin­ka Po­cky. Kor­nou­ty se bu­dou pro­dá­vat za 210 je­nů (41 ko­run).

gyk

zdroj:   SGCafe
Hy-phen-a-tion