Což takhle dát si čokoládovou pizzu

pbtUž dříve se v Zemi vycházejícího slunce objevily tak nezvyklé gurmánské kombinace, jako je pizza se zapečenými tyčinkami KitKat s pudinkovou příchutí nebo pizza sypaná karamelovým marshmallow. A do nabídky tókaiského řetězce AOKI’s Pizza se právě dnes dostala novinka s názvem Pizza Black Thunder.

Black Thunder je značka Japonci oblibených čokoládových tyčinek plněných kousky sušenek s kokosovou příchutí. Jsou k dostání ve většině supermarketů či konbini, a to za cenu pohybující se kolem 30 jenů (6 Kč). A přesně tato tyčinka je hlavní ingrediencí zmíněné pizzy. Kouskům Black Thunder dělá na korpusu pizzy společnost ananas a samozřejmě dostatek sýra. Malá Pizza Black Thunder stojí 1 139 jenů (214 korun), střední 1 899 jenů (357 korun) a velká 2 853 jenů (537 korun).

Přestože ještě nebyla v prodeji, dostala se Pizza Black Thunder v minulém týdnu mezi trendy japonského Twitteru a je docela dobře možné, že to se v budoucnu ještě zopakuje. Každý, kdo si tuto pizzu koupí, se totiž bude moci zúčastnit kampaně na Twitteru, ve které lze vyhrát roční zásobu (320) tyčinek Black Thunder.

pbt02

zdroj:   RocketNews24