Zmoefikujte svoji kočku do nové mobilní hry

nsKoncept mobilních aplikací, které umožňují tvorbu náhodně generovaných moe bišinek za pomoci fotoaparátu chytrého telefonu, není nic až tak nového. Například v Barcode Kanodžo se 2D dívky vytváří pomocí čárových kódů jakéhokoliv zboží. Po naskenování kódu, vygenerování dívky a jejím uložení do online databáze musí hráči své roztomilé čárové kódy zahrnovat pozorností a dárky, aby jim je někdo nepřebral. Chystaný titul Nekomimi Survivor studia GeePlus na to jde ještě trochu jinak.

Příběh tohoto mobilního RPG je zasazen do světa, ve kterém je mírumilovná rasa kočičích bišinek Njanko nucena bojovat proti zlé psí rase Wanko. Wanko jsou ovšem v přesile, a tak Njanko vyvinuly způsob, jak přeměnit skutečné kočky na roztomilé 2D válečnice. A zde přichází na řadu hráč se svým chytrým telefonem. Součástí Nekomimi Survivor je totiž fotoaplikace Njanko Camera. Z takto pořízených snímků koček (viz promo video) se generují jejich herní avatary, které lze vylepšovat a hlavně ovládat (hlazením) v bitvách proti Wanko.

GeePlus plánuje vydat Nekomimi Survivor pro Android někdy v půlce listopadu, na iOS by měla být aplikace dostupná zhruba o měsíc později. Aktuálně je možné se do hry předregistrovat, za což každý hráč, jenž tak učiní, získá pět kusů herní měny (ryb).

zdroj:   RocketNews24