Vzhled postav z The Last -Naruto the Movie-

narutothelastJedna z nejznámějších manga značek světa, Naruto, se možná již blíží ke svému konci. Alespoň tomu nasvědčuje dění v manze, jejíž příběh se už postupně uzavírá. K oficiálnímu prohlášení o konci mangy však zatím nedošlo, a tak se fanoušci o jejím pravděpodobném ukončení mohou pouze dohadovat.

Naruto jako takový však očividně zdaleka nekončí a v nějaké formě bude svým fanouškům dělat radost nejspíše ještě dlouho. Byl totiž oznámen Naruto Šin-Džidai Kaimaku Project (Projekt nové Naruto éry). Podrobnějších informací o tom, co od tohoto projektu lze očekávat, jsme se však zatím nedočkali, a není tak známo, zda se bude jednat o pokračování mangy či anime, nebo zda půjde o něco úplně jiného. S jistotou ale víme, že tento projekt odstartuje filmem s názvem The Last -Naruto the Movie-.

Film, jehož režii má na starosti Kobajaši Cuneo, bude mít v japonských kinech premiéru 6. prosince tohoto roku a láká diváky na nové modely známých postav, které vytvořil autor mangy Naruto, Kišimoto Masaši. Ten se postaral také o příběh filmu.

narutopostavy1

Již v upoutávce filmu, kterou naleznete na konci článku, a na obrázku výše je jasně vidět, že Naruto trochu zestárl, má kratší vlasy, jiné oblečení a obvázanou pravou ruku. Sasuke podle náčrtu naprosto změnil svůj vzhled a z detailu jeho očí je na základě posledních kapitol mangy patrné, že film bude pravděpodobně dějem navazovat na příběh mangy. U Kakašiho není patrná žádná výraznější změna, ale více zjistíme teprve, až bude oficiálně zveřejněn jeho vzhled.

narutopostavy2

Zveřejněny byly i náčrty dalších postav. U Sakury je mimo jejího nového oblečení patrný nový uhlazenější účes a celkově působí elegantněji a ženštěji. Šikamaru se podobně jako Kakaši očividně moc nemění. Válka na něm ale nejspíše zanechala stopy, které jsou viditelné v jeho výrazu, jenž je znatelně drsnější. Beze změn nezůstane ani Sai, který pozměnil oblečení a nechal si narůst delší vlasy.

narutopostavy3

Jistých změn se dočkali i Gaara, Lee a Temari. Tenten si upletla cop a Čódži se ostříhal na krátko, nechal si narůst nějaké vousy a trochu přibral v pase.

zdroje:   ANN 1,  ANN 2,  ANN 3