Upoutávka na anime ze zábavního parku

amagi_brilliant_parkDistributor Kadokawa začal minulý týden ve středu na svém Youtube účtu streamovat první upoutávku na anime adaptaci novely Amagi Brilliant Park, o které jsme již jednou psali. Od té doby bylo zveřejněno mnoho nových informací, mezi něž patří například i začátek vysílání, který byl stanoven na třetího října.

Autorem předlohy je Gató Šódži, který dříve napsal i známou novelu Full Metal Panic. Zajímavostí je, že se podílel na scénaři jak první řady anime adaptace od studia Gonzo, tak i na komediální vložce Fumoffu a druhé řadě od Kyoto Animation. A s pár lidmi z Fumoffu se setkáme i zde, nicméně sám Gató se na scénáři již nepodílí. Znovu se tak dočkáme režie od Takemota Jasuhira a scénáře od Šima Fumihika. Grafické ztvárnění postav má na starosti Kadowaki Miku, jež minulý rok pracovala na Kjókai no Kanata.

Děj novely jsme lehce naznačili v minulém článku. Nezdůraznili jsme však fakt, že hlavní hrdina Seija Kanie, který se stal manažerem upadajícího zábavního parku v Tokiu, má za úkol nalákat 100 tisíc návštěvníků do svého zábavního parku. Ten bude uzavřen v případě, že se mu tento úkol nepovede splnit.

zdroje:   Crunchyroll,  ANN